1. Danny Van de Pol
    2. Remoteimage (ARI)
    3. Friday, 12 May 2017
    4.  Subscribe via email
    After upgrading to Joomla 3.7, the frontend add intro / full article image is not working anymore. I'm getting the RemoteImage selection window but when I select an image and click 'Insert' nothing happen. The selection window just remains open.
    Comment
    There are no comments made yet.
    Asika Accepted Answer
    0
    Votes
    Undo
    Please try latest ARI version, this should be fixed.

    http://asikart.co/downloads/remoteimage.html
    Comment
    There are no comments made yet.
    1. more than a month ago
    2. Remoteimage (ARI)
    3. # 1
    Danny Van de Pol Accepted Answer
    0
    Votes
    Undo
    Hi Asika
    That's version 2.0.11 dated 2014-1-11 which is the one I have. Just to be sure I uninstalled / re-installed - same result, intro and full content image selection don't work from the frontend. The image selector pops up, I can navigate and select an image but when I click 'Insert' nothing happens.
    Works fine from the backend.
    br
    Danny

    Note: The image insert button from the article editor works fine though ...
    Comment
    There are no comments made yet.
    1. more than a month ago
    2. Remoteimage (ARI)
    3. # 2
    Asika Accepted Answer
    0
    Votes
    Undo
    OK, I can confirm this issue in 3.7 frontend.

    Please wait for next version we will fix this problem.
    Comment
    There are no comments made yet.
    1. more than a month ago
    2. Remoteimage (ARI)
    3. # 3
    • Page :
    • 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.

    EasyDiscuss - Latest Replies

    Thank you, i installed the package that you gave me and it works fine
    Hi, try install this package: https://github.com/ventoviro/windwalker-joomla-rad/releases/download/2.1.11/windwalker-rad-2.1.11.zip A mistake earlier that we upload a wrong package file to upgrade
    Also i don t know where is this library plugin to download it and install it, to see if the problem is only in the progress of update. The only that i made is to install again the remoteimage componen
    OK, I can confirm this issue in 3.7 frontend. Please wait for next version we will fix this problem.
    Hi Asika That's version 2.0.11 dated 2014-1-11 which is the one I have. Just to be sure I uninstalled / re-installed - same result, intro and full content image selection don't work from the frontend

    Recent Discussions

    © 2017 Asikart. All Rights Reserved.
    Cron Job Starts